Inici

1

1

Benvinguts i benvingudes a la web de formació de

 L’Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista.

1

 En aquesta pàgina web trobarà informació sobre tota la formació que oferim.

La nostra formació de postgrau, el Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista, que està dirigit a Llicenciats o Graduats en Psicologia i Medicina (o estudiants d’aquestes dues formacions, sempre que hagin adquirit coneixements bàsics de psicologia i psicopatologia), i que s’ofereix en una modalitat mixta semipresencial.

Aquest Màster està reconegut per la FEAP (Federació Espanyola d’Associacions de Psicoterapeutes), i ha estat declarat d’interès per a la professió pel COPC (Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya).

D’altra banda, aquí també trobarà informació sobre els diferents monogràfics que proposem cada curs, ja siguin per complementar a la formació de Màster o bé per aprofundir en el creixement personal. Així, trobarà cursos formatius específics per a psicoterapeutes, i altres oberts a qualsevol persona interessada en el tema en qüestió i que desitgi millorar el seu creixement personal.

Oferim una altra formació de postgrau, el Màster en Educació Emocional i Valors que el realitzem en col·laboració amb l’Associació d’Educació en Valors Humans. Aquesta formació està dirigida a professionals relacionats amb el món de l’educació que volen aprofundir en una visió d’aquesta més integradora de la persona.

Així mateix, trobarà informació sobre altres activitats formatives que oferim durant el curs i que pensem poden ser d’interès general.

1

Si desitja contactar amb nosaltres pot trucar-nos al telèfon 932011016 en l’horari d’atenció telefònica, que habitualment és de dilluns a divendres de 10:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 hores, excepte els dimecres i divendres al matí que està tancada.

Si ho prefereix pot enviar-nos un e-mail a través de l’apartat de Contacte.

Estem al Carrer dels Madrazo 113, entresòl segona, de Barcelona

1